Confidenţialitate

Ministrul de Interne, în control la DRPCIV. Sunt în continuare cozi la ghișee

Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache a mers în această dimineață la sediul DRPCIV din Pipera pentru a vedea care e situaţia la faţa locului.

O serie de schimbări au fost introduse de luni. Se lucrează acum în două schimburi, cu mai mulți angajați și se pot face și programări online, pentru a evita cozile interminabile.

“Sunt încă cozi la ghișee” – a declarat ministrul.

Chiar dacă situația de la direcția de permise auto nu este încă una normală, ministrul de interne Dragoș Tudorache s-a declarat mulțumit ce a găsit în această dimineață.

Ministrul de Interne Dragoș: “Toate ghișeele sunt deschise și asta e deja un lucru foarte bun. Mă bucur că deja nu mai sunt cozi afară.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Există încă nemulțumiri din partea celor veniți astăzi la sediul direcției, deoarece, spun oamenii, programul angajaților MAI începe la 7, însă ghișeele pentru plata taxelor se deschid de la ora 8.30.

Ministrul spune că programele vor fi corelate.

Ministrul de Interne Dragoș: “Va trebui să discutăm și cu colegii de la finanțe, să ne asigurăm că programul lor va fi același cu cel al nostru.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Programările online se pot face pe site-urile prefecturilor – prefecturabucurelști.ro și prefecturailfov.ro. Cei care se programează online au la dispoziție ghișee dedicate.

O altă noutate este posibilitatea vizionării de imagini în timp real de la DRPCIV, astfel cetățenii pot vedea cât este de aglomerat.