Confidenţialitate

Mingea din finala Ligii Campionilor, care are scris pe ea cuvântul „PACE”, va fi scoasă la licitație după meci. Banii vor merge către UNHCR | AUDIO

„PACE” este cuvântul care va fi scris pe mingea din finala Ligii Campionilor de sâmbătă. După meci, balonul va fi scos la licitație, iar banii vor fi donați către Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Cuvântul „Pace” va fi scris cu caractere chirilice, a anunțat producătorul de echipamente sportive care va furniza mingea din finala Ligii Campionilor de sâmbătă.

Mingea va fi scoasă la licitație, iar banii merg către refugiații ucraineni

După meciul dintre Liverpool și Real Madrid, balonul va fi scos la licitație. Banii obținuți vor merge către Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) pentru a ajuta la protejarea persoanelor forțate să își părăsească locuințele în urma conflictului militar din Ucraina.

Finala Ligii Campionilor din acest an ar fi trebuit să se joace la Sankt Petersburg, în Rusia. După începutul războiului – UEFA a decis să mute meciul pe Stade de France din Saint-Denis, lângă Paris.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Mariupol: Pentru a-și îngropa morții, locuitorii trebui să spună într-un video că aceștia au fost uciși de armata ucraineană

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.