Confidenţialitate

Mind Architect: Cum să ne oprim din a deschide frigiderul de zece ori pe zi

Vi s-a întâmplat să lucrați de acasă și să simțiți nevoia de a merge la frigider doar ca să vă dați o pauză. Dar să deschideți un pahar de vin când lucrurile merge prost.

“Dependențele nu sunt alegeri conștiente, ci mecanisme pe care le-am automatizat”, spune Paul Olteanu în dialogurile sale cu Cătălin Striblea. Cum scăpăm de ele?

Mind Architect și Europa FM vă invită să accesați site-ul neuroștiințalaclasă.ro unde sunt găzduite toate aceste informații. Ele pot fi descărcate și folosite la ore de către profesori. Proiectul este o platformă care adună la un loc date și metode de lucru utile pentru părinți și profesori și care pot contribui la o mai bună învățare.

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani.

De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.