Confidenţialitate

Mii de pachete de țigări de contrabandă, aduse cu drona peste graniță, din Ucraina | AUDIO

Mii de pachete cu țigări de contrabanda aduse din Ucraina cu drona, au fost descoperite de politistii de frontiera de la Halmeu. Acestea au fost lăsate intr-o livada. Un cetăţean român care primise şi urma să depoziteze ţigările este cercetat pentru contrabandă.

Politistii se aflau in misiune de supraveghere a frontierei de stat când au observat, pe direcţia localităţii Halmeu, o drona care transporta un colet.
Au cercetat zona si au găsit într-o livadă de pomi fructiferi aflată la 1.500 de metri de graniţa cu statul vecin, un pachet învelit în folie neagră, care conţinea ţigări.
În livadă se afla şi un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani. Bărbatul locuia in apropiere și a recunoscut că mai deține intr-o anexă alte patru colete învelite în folie neagră şi câteva cartuşe cu ţigări de provenienţă ucraineană. Au fost anunţate despre eveniment autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.

În urma inventarierii ţigărilor, a rezultat cantitatea de aproape 3000 pachete cu ţigări de diferite mărci, în valoare de aproximativ 35.000 de lei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mica Șvab

Foto: Poliția de Frontieră