Confidenţialitate

Mihnea Motoc, pe bicicletă 56 kilometri

Mihnea Motoc, ministrul apărării, a mers, sâmbătă, 56 kilometri pe bicicletă în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru participarea militarilor răniţi în misiuni la jocurile paralimpice Invictus.

“În seria acţiunilor derulate de inimoşii de la Asociaţia Povestaşii, pentru a strânge fonduri necesare susţinerii participării militarilor români la Jocurile Invictus de la Toronto, intrăm în noroi serios acum, profesionişti în ale offroad-ului ori amatori, toţi entuziaşti, pentru 56 de kilometri de anduranţă în spiritul Invictus, pe traseul de competiţie Prima Evadare”, a scris Mihnea Motoc pe pagina de Facebook.

Campania de strângere de fonduri pentru participarea militarilor răniţi în misiuni la jocurile paralimpice Invictus se încheie pe 9 noiembrie.

Jocurile Invictus sunt organizate de fundaţia cu acelaşi nume cu scopul de a creşte gradul de informare a publicului larg cu privire la problematica veteranilor răniţi în teatrele de operaţii şi de a încuraja şi sprijini recuperarea fizică şi reabilitarea acestora.