Mihai Stoica va fi eliberat condiționat

Fostul manager al echipei de fotbal FC Steaua, Mihai Stoica, va fi eliberat condiţionat, a decis astăzi Tribunalul Ilfov. Decizia este definitivă.

Magistraţii „dispun punerea de îndată în libertate a condamnatului Stoica Mihai de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii”.

Anterior, și Judecătoria Sectorului 4 a decis, în ianuarie, că Mihai Stoica poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat aproape doi ani din pedeapsa de trei ani şi şase luni primită în dosarul transferurilor de jucători.

Instanţa a decis că Mihai Stoica îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat. Mai exact a fost admisă propunerea Comisiei de la Penitenciarul Jilava, care a precizat că fostul manager al Stelei îndeplineşte fracţia de pedeapsă care trebuie executată, a avut un comportament bun în penitenciar şi a desfăşurat mai multe activităţi.

În dosarul transferurilor au mai fost eliberați Jean Pădureanu, George Copos, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Neţoiu au fost eliberaţi condiţionat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS