Confidenţialitate

Miercuri va fi vernisată expoziția “Vivat Academia” la UMF “Victor Babeș” din Timișoara

Deschiderea expoziției de pictură și lansarea catalogului “Vivat Academia” vor avea loc miercuri, la ora  18:30, în Clubul Societății Studenților în Medicină Hyperion al Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara.

Expoziţia “Vivat Academia” , cu o durată de o lună, reunește 27 de lucrări de pictură și grafică semante de șase artiști români: Marius Crăiță-Mândră, Cătălin Geană, Alina Gherasim, Ofelia Odobașu Huțul, Sorin Iosub și Christian Paraschiv.

Evenimentul expozițonal “Vivat Academia” este organizat în cadrul Artiști Contemporani Români în Instituții de Învățămănt Superior, un program al Proiectului Cultural Contemporanii, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara și realizat cu sprijinul partenerului principal al programului, Synevo România.

Proiectul Cultural Contemporanii, un proiect al Asociației Făuritori, își propune valorizarea culturii romănești actuale prin favorizarea și promovarea actului de creatie, abordate într-o perspectiva unitară cu făuritorul de artă.

Acesta are ca obiective principale inițierea și derularea de programe artistice, socioculturale, pentru educarea sensibilităţii estetice a publicului larg.