Miercuri se deschide expoziția „Vivat Academia”, la UMF „Grigore T. Popa” din Iași

Expoziția „Vivat Academia”, care va putea fi vizitată timp de o lună, reunește 20 de lucrări de pictură, grafică și obiect, semnate de șase artiști: Alexandru Antonescu, Crinela Antonescu, Christian Paraschiv, Mircea Roman, Mihai Sarbulescu și Victoria Zidaru. Ea este inclusă în suita de manifestări științifice şi culturale „Zilele UMF“, pentru a marca 137 de ani de la înființarea instituției de învățământ superior medical.

Deschiderea expoziției de pictură, grafică și obiect „Vivat Academia” va avea loc miercuri, de la ora 12:00, în Aula „George Emil Palade“, la Facultatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Evenimentul expozițional „Vivat Academia”, aflat deja la a treia ediție din acest an, este organizat în cadrul proiectului Artiști Contemporani Români în Instituții de Învățământ Superior, parte a Proiectului Cultural Contemporanii, în colaborare cu Universitatea de Facultatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași și realizat cu sprijinul partenerului principal al programului, Synevo România.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS