Confidenţialitate

Mica Unire Muzicală, la Biblioteca Metropolitană București

Biblioteca Metropolitană București găzduieşte marți, 22 ianuarie, de la ora 17 şi 30 de minute, la sediul central din Str. Tache Ionescu, Nr. 4, “Mica Unire Muzicală”, un concert de muzică clasică românească dedicat Unirii Principatelor Române.

Sopranele Manuela Mocanu și Alina Bottez, basul Ștefan Cârstea și baritonul Eugen Secobeanu, artiști în cadrul proiectului permanent al BMB -“Opera la bibliotecă”, alături de actrița Crenguța Hariton au pregătit un program special dedicat acestui eveniment istoric.

Repertoriul va include fragmente din muzica românescăde operă, dar și alte piese muzicale ale compozitorilor naționali cunoscuți, însoțite de scurte momente teatrale ce ne vor aduce aminte de actul Unirii Principatelor Române.

Ca la toate activitățile desfășurate de către BMB, intrarea este gratuită, iar accesul în sală se face în măsura locurilor disponibile.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.