”Mi-e dor de îmbrățișări, de sărutările de bun venit și de cele de despărțire” – VIDEO

De sărbători, la Europa FM aducem toate gândurile și dorurile împreună! Pentru că #1suntemtoti! ”Mi-e dor de îmbrățișări, de sărutările de bun venit și de cele de despărțire”, mărturisește Loredana. Și solistul trupei Vunk duce lipsa contactului cu alți semeni. ”Mi-e dor de oameni, să îi văd, să le simt energia, să merg printre ei și să mă întreb: sunt bucuroși, sunt triști, sunt gânditori, sunt visători?”, spune Cornel Ilie.

Tudor Chirilă spune că îi este ”dor de viață! Mi-e dor să pot să beau un pahar cu vin pe terasa noastră cu prietenii!  Mi-e dor să fiu pe scenă, la teatru, să fiu pe scenă, la concerte, la cântări!
Mi-e dor să fiu împreună cu toată familia mea”

”Mi-e dor să iau în brațe toți copiii care fug spre mine, de părințile din sălile de spectacol. Mi-e dor de mama”, spune și Mirela Retegan.

”Mi-e dor să stau la o terasă cu prietenii mei și să beau o bere și să râd! Dar știm cu toții că acest dor duce spre mai bine pentru noi toți”, mărturisește Dan Byron.

Dorurile lor sunt doar câteva dintre cele mărturisite de artiști, în aceste zile, pe frecvențele Europa FM, alături de cele ale ascultătorilor din toate colțurile lumii. Pentru că, la Europa FM, aducem toate gândurile și dorurile împreună! Pentru că #1suntemtoti!

Am adunat o parte din dorurile mărturisite până acum într-un playlist pe canalul de YouTube Europa FM:

#1suntemtoti – O mișcare pornită de Europa FM și Graffiti PR

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS