Metrorex refuză să prelungească programul în această seară, după concertul lui Robbie Williams

Cei 60.000 de spectatori așteptați, în această seară, la concertul susținut de Robbie Williams la București vor fi nevoiți să se descurce cum pot după spectacol pentru a ajunge acasă.

Metrorex refuză să prelungească programul transportului cu metroul. Compania a cerut organizatorilor spectacolului 30.000 de lei pentru ca metroul să circule și după ora 23.

     Atât Metrorexul, cât și RATB-ul au prelungit de mai multe ori programul mijloacelor de transport în comun atunci când în București aveau loc evenimente importante. La concertul din această seară susținut de Robbie Williams în Piața Constituției sunt așteptați 60.000 de oameni, dar Metrorex nu vrea să prelungească programul, astfel încât spectatorii să poată pleca spre case fără să apeleze la taxiuri.

Compania de stat a cerut organizatorilor 30.000 de lei pentru a prelungi programul metrourilor cu o oră, între ora 23 și miezul nopții.

Organizatorii spectacolului nu sunt însă de acord să plătească această sumă. Contactați de Europa FM, reprezentanții Metrorex au refuzat să exprime un punct de vedere pe această temă.

RATB are un program de nopate, iar majoritatea autobuzelor pleacă din centrul Capitalei, însă autobuzele nu vor fi suplimentate.

Spectacolul ar urma să înceapă după ora 18, când pe scena din Piata Constitutiei vor urca mai mulți artiști, între care și Delia.

Organizatorii estimează că evenimentul se va termina în jurul orei 11 noaptea, dacă Robbie Williams va urca pe scenă în jurul orei 09.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS