Confidenţialitate

Mesajul trupei Linkin Park, după decesul lui Chester Bennington

Trupa Linkin Park a scris un mesaj pe contul oficial de Facebook, prin care îşi exprimă durerea faţă de dispariţia solistului, care a fost găsit spânzurat săptămâna trecută în locuinţa sa din Palos Verdes, Los Angeles.

“Inimile noastre sunt frânte. Suntem încă şocaţi şi ne este greu să acceptăm ceea ce s-a întâmplat. Ai schimbat atât de multe vieţi, poate chiar mai multe decât realizezi.

În ultimele câteva zile, am văzut un val de iubire şi de sprijin din toată lumea, atât public, cât şi în viaţa privată. Talinda şi familia apreciază acest lucru şi vor ca lumea să ştie că tu ai fost cel mai bun soţ, fiu şi tată. Familia nu va mai fi niciodată întreagă fără tine.

Încercăm să ne reamintim că demonii care ni te-au luat au fost întotdeauna parte din înţelegere. Până la urmă, modul în care ai cântat despre acei demoni a făcut ca toată lumea să se îndrăgostească de tine.

Viaţa fiecăruia dintre noi este mai frumoasă datorită ţie. Îşi mulţumim pentru acest dar. Te iubim şi ne lipseşti mult. Rămas bun”, se arată în mesajul trupei.

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat în cursul zilei de joi, în locuinţa sa din Palos Verdes, Los Angeles.

Cântărețul a decis să-și pună capăt zilelor în ziua în care prietenul său, Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, ar fi împlinit 53 de ani. Chris Cornell s-a sinucis în luna mai.

Bennington a fost căsătorit de două ori și avea șase copii.