Confidenţialitate

Mesajul Jandarmeriei Române către protestatarii din Piaţa Victoriei – VIDEO

Jandarmeria Română trimite un mesaj către participanţii la mitingul din Piaţa Victoriei.

Un grup de protestatari a forțat din nou cordonul de jandarmi și au aruncat cu obiecte dure și sticle în aceștia. Jandarmii au folosit din nou gaze lacrimogene. Două persoane s-au intoxicat cu gaz lacrimogen, și au fost transportate la Ambulanță.

“Vă rugăm să vă delimitați de grupurile care provoacă violență! Pentru siguranța voastră și a tuturor! Un grup de oameni poate denatura complet scopul unui protest anunțat inițial, pe rețelele de socializare, ca fiind unul pașnic.

Recomandăm celor care intenționează să se alăture protestatarilor din Piața Victoriei să nu vină însoțiți de copii. Demersul nostru vine ca urmare a violențelor înregistrate în ultimele ore. Facem, în continuare, apel la calm!

Respectăm dreptul tuturor celor care doresc să protesteze pașnic! Respectăm, în egală măsură, dreptul celor care nu doresc să protesteze! Suntem și rămânem în slujba cetățenilor! Singura noastră preocupare este liniștea voastră, a tuturor și nu vom ezita să o restabilim ori de câte ori ea este tulburată”, este mesajul postat de Jandarmeria Română pe pagina oficială de Facebook.

https://www.facebook.com/jand.romana/videos/1783090335073925/