Confidenţialitate

Mesajele ascultătorilor la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?” – AUDIO

Vara aceasta, Komoder și Europa FM duc relaxarea la cel mai înalt nivel. Acum, ai ocazia să te relaxezi chiar la tine acasă, stând în fotoliul de masaj Komoder Bari pe care îl poți câștiga vineri, 22 mai, prin tragere la sorți.

Și în această dimineață, Vlad, George și Luca au primit multe mesaje audio de la ascultători, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”

Trei dintre cele mai amuzante mesaje au fost selectate pentru difuzarea la radio, însă doar unul dintre ele intră în finala de vineri, 22 mai.

“Komoder, sunt încordată! Vino încoace să te perpelesc ca micul pe grătar, până-ți sfârâie călcâiele! Fâss, fâss, fâss…”, este mesajul uneia dintre ascultătoarele noastre.

“Deși e o muncă foarte grea/ Să-i masez pe toți și toate/ Din toată inima aș vrea/ S-o fac cu regularitate”, este răspunsul lui Ovidiu, din Brașov.

“Hei, hei! Trezește-te! Este a doua noapte consecutivă când iar ai adormit în brațele mele. Ce va spune soția ta?”, își imaginează un ascultător că ar spune fotoliul său.

Câștigătorul de astăzi, cu două voturi de la Vlad și George, este primul mesaj. Mesajul ascultătoarei noastre va merge în finala de vineri, 22 mai.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.