Confidenţialitate

Medicul de la Dinamo: P. Ekeng a fost resuscitat în ambulanță, în drum spre spital

Audiat la Poliția Capitalei, medicul echipei Dinamo, Liviu Bătineanu le-a spus anchetatorilor că fotbalistul Patrick Ekeng a fost resuscitat în ambulanță, în drum spre spital.
El îi contrazice astfel pe medicii de la spitalul Floreasca.
“Pe teren, trebuie să vă dați seama că toată lumea este foarte agitată și speriată. Toată lumea țipă, „fă-i ceva”. Încercam să-i deschid gura, că era încleștată și să-i eliberez căile aeriene. Ceea ce am si facut, se și vede, respira, nu? Nu poti să-i faci un masaj cardiac extern când inima îi bate. Ce să-i fac?”, a declarat medicul la iesirea din sediul Poliției Capitalei.

Medicul echipei Dinamo a fost întrebat dacă Patrick Ekeng i-a spus înaintea meciului că nu se simte bine. „Toti fotbaliștii erau obosiți pentru că jocurile erau din trei, în trei zile. E vorba despre oboseală fizică, nu este vorba despre oboseală patologică”, a declarat doctorul Liviu Bătineanu.

Sora fotbalistului Patrick Ekeng a spus pentru BBC că fratele ei se simțea obosit înaintea meciului cu Viitorul și i-ar fi mărturisit celui mai bun prieten că nu se simte în stare să joace.