Medicii legiști continuă necropsia în cazul bărbatului despre care se presupune că este Dan Condrea,  patronul Hexi Pharma

Directorul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Ilfov, Bogdan Mălinescu,  a declarat că marți urmează să fie analizată inima victimei. Cadavrul – imposibil de identificat din cauza desfigurării –  avea leziuni multiple la cap, torace, abdomen şi membre.

Identificarea victimei în vederea înhumării, cade în sarcina Poliției care va trebui să emită un proces verbal de identificare.  directorul SJML Ilfov a spus că această sarcină revine Poliţiei.  Pentru identificarea cadavrului, la sediul INML a mers luni  partenera lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc.

Procurorii au cerut și o analiza ADN, test care va fi făcut la Institutul de Medicină Legală București, la cererea serviciului județean, și va fi gata în cel puțin două zile.

În ceea ce privește ancheta, aceasta a fost preluată de procurorii Parchetului Instanţei Supreme de la Parchetul Judecătoriei Buftea. Accidentul în urma căruia, potrivit actelor gasite la fața locului, şi-ar fi pierdut viaţa Dan Condrea a fost anunţat duminică seara, la numărul 112, cu câteva minute înainte de ora 19.00. Accidentul s-a produs pe un drum judeţean din Ilfov, între Buftea şi Corbeanca. 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS