Medici: Starea lui Gabriel Cotabiţă este gravă, dar stabilă. Cântărețul se află la Terapie Intensivă

Gabriel Cotabiţă se află în continuare în stare foarte gravă. Investigațiile făcute de la internare până în prezent arată că cea mai probabilă cauză a stopului cardio-respirator o reprezintă tulburarea severă de ritm cardiac, produs în contextul unor afecțiuni cardio-vasculare pre-existente. Sunt excluse, așadar, infarctul miocardic acut, embolia pulmonară și accidentul vascular cerebral.

Medicii anunță într-un comunicat de presă că artistul se află internat în Secția de Terapie Intensivă, fiind în status post stop cardio-respirator resuscitat. Cântărețul are nevoie de măsuri specifice de terapie intensivă, inclusiv ventilație mecanică. În funcție de starea artistului, medicii iau în discuție și alte investigații.

Gabriel Cotabiţă a fost găsit vineri în stare de inconştienţă, într-un hotel din Capitală. Cântăreţul a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Între timp, fiica lui Gabriel Cotabiță mulțumește doctorilor pentru profesionalism, precum și celor care transmit gânduri bune familiei.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS