Confidenţialitate

Medici: Starea Andreei Bălan – stabilă. Cântăreața a făcut stop cardio-respirator în timpul nașterii

Medicii clinicii private la care Andreea Bălan (34 de ani) a fost supusă luni, 4 martie, unei operații de cezariană au precizat în această dimineaţă că evoluţia şi starea de sănătate a artistei s-au îmbunătăţit semnificativ, este conştientă şi a putut fi vizitată de familie.

În ceea ce priveşte cauzele stopului cardio-respirator, în timpul nașterii, medicii au subliniat că în timpul intervenţiei au apărut complicaţii majore, care nu au putut fi prevăzute la controalele prealabile.

„Familia ei a putut să o viziteze şi să stea de vorbă cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijeşte”.

În prezent, artista este în afara oricărui pericol.

Andreea Bălan a ajuns la spital în cursul zilei de luni, fiind programată pentru naștere prin cezariană.

În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook.

”În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabila. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Va mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei”, a fost mesajul postat de George Burcea pe pagina de Facebook a artistei.

Reprezentanții clinicii Sanador susțin că “Sunt foarte rare aceste incidente”.

Artista a recunoscut că, deși a mai trecut prin asta, avea emoții mari și aștepta cu nerăbdare să își țină în brațe bebelușul.

Andreea Bălan și-a anunțat fanii, printr-un mesaj postat pe contul de socializare, că va naște.

„Dragii mei, azi e ziua cea mare si peste cateva ore Bebe Clara va veni pe lume!! Suntem foare emotionati si abia asteptam sa o vedem❤️ Sa imi tineti pumnii!”, a scris Andreea Bălan, înainte de a intra în sala de operații.