Medalie de aur la sol pentru gimnasta Larisa Iordache

O nouă medalie de aur la sol pentru gimnasta Larisa Iordache, în concursul de gimnastică artistică din cadrul Universiadei de vară de la Taipei (Taiwan).

Larisa Iordache a obținut nota 13,800, fiind urmată în clasamentul final pe japoneza Asuka Teramoto, 13,766, și de sportiva din Rusia Lilia Ahaimova, 13,533.

Larisa Iordache încheie cu un bilanț de trei medalii Universiada de la Taipei, după ce azi a mai câștigat una de bronz la bârnă.

Marți,  Larisa Iordache a cucerit medalia de aur la individual compus în concursul de gimnastică artistică din cadrul celei de-a 29-a Universiade de vară, de la Taipei (Taiwan).

Larisa Iordache a ocupat primul loc în finală, cu un total de 56,750 puncte, 14,400 la sărituri, 14,300 la paralele, 14,000 la bârnă și 14,050 la sol.

Andrei Muntean a câștigat medalia de bronz la Universiada de Vară

Singura medalie cucerită de băiei la Taipei este cea de bronz, câștigată de Andrei Muntean la sărituri.

”Prima medalie după o lungă pauză fără competiții. Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat! #hairomania”, a scris Andrei Muntean  pe Facebook.

Universiada de Vară are loc anul acesta la Taipei

Cea de-a 29-a ediţie a Universiadei de Vară a debutat sâmbătă, la Taipei (în Taiwan), competiția fiind programată până pe 30 august.

Delegaţia României include 91 de sportivi, care vor concura în 11 discipline: la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo masculin, gimnastică artistică, scrimă şi judo..

Portdrapelul tricolorilor este gimnasta Larisa Iordache.

La ediţia din 2015, de la Gwangju (în Coreea de Sud), România a obţinut 7 medalii (una de aur, trei de argint, trei de bronz), ocupând locul 29 în clasamentul pe naţiuni.

Participarea la Universiadă este permisă sportivilor studenţi, care nu depăşesc vârsta de 28 de ani, cu excepţia baschetului, unde pot concura sportivi în vârstă de maximum 25 de ani.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS