Confidenţialitate

Medalia Verde: Let’s Do It, Romania! organizează Ziua de Curățenie Națională | AUDIO

Pe 18 septembrie, 175 de țări din comunitatea Let’s Do It, World se unesc într-o cauză comună: o lume fără deșeuri. Let’s Do It, Romania! organizează sâmbătă cea de-a 8-a zi de Curățenie Națională, eveniment în care voluntarii vor strânge deșeurile din natură. Printre voluntari se află și echipa Europa FM, iar Misiunea Verde se mută într-o pădure de lângă București pe care căutăm să o curățăm până la finalul acestei zile.

”Ne bucurăm să ne putem întâlni din nou cu voluntarii Let’s Do It, Romania! și să organizăm Ziua de Curățenie Națională, devenită deja tradiție, zi în care vom contribui cu toții la o țară mai curată. Vă așteptăm să strângem deșeurile din natură și să fim cu toții parte din schimbare, să vă alăturați celor 1.9 milioane de voluntari care au participat până acum la Let’s Do It, Romania!”, spune Anamaria Hâncu, co-fondator Let’s Do It, Romania!

În continuare, Let’s Do It, Romania! îi invită pe cei care doresc să fie parte din schimbare să fie voluntari digitali, adică să marcheze deșeurile pe care le întâlnesc în natură în aplicația TrashOut. Echipa Let’s Do It, Romania! va trimite sesizări autorităților prin platforma 4B, iar în maximum 30 de zile, acestea revin cu un status în ceea ce privește zonele respective.

La Europa FM, Medalia Verde merge către Let’s Do It, Romania! și toți voluntarii care azi fac echipă pentru Ziua de Curățenie Națională.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.