Mbappe doboară recordul lui Pogba: Real va plăti 180 de milioane de euro în schimbul său (presă)

Cel mai scump transfer din istoria fotbalului – trecerea lui Kylian Mbappe de la AS Monaco la Real Madrid – este pe punctul să se realizeze. Cele două cluburi au ajuns la un acord, anunță cotidianul Marca, publicația “de casă” a grupării spaniole, iar cifrele tranzacției sunt de-a dreptul uluitoare.

Potrivit sursei citate, Real va plăti 160 de milioane de euro în schimbul atacantului francez care nu a împlinit încă 19 ani. La această sumă se vor adăuga bonusuri în valoare de 20 de milioane de euro.

Totalul de 180 de milioane depășește cu mult precedentul record, transferul lui Paul Pogba de la Juventus la Manchester United, realizat anul trecut pentru 105 de milioane de euro.

Mbappe a adunat 27 de goluri și 16 pase decisive în 58 de partide jucate la AS Monaco și a contribuit decisiv atît la cîștigarea titlului de campioană a Franței, cu care monegascii au pus capăt supremației lui Paris St. Germain, cît și la parcursul pînă în semifinalele Champions League. Marca susține că tînărul star va semna la Real un contract pe șase ani, cu un salariu anual de 7 milioane de euro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS