Confidenţialitate

MAX BA, prima platformă digitală din România dedicată performanței în antreprenoriat

MAX BA este prima platformă digitală în cloud pentru managementul eficient al resurselor financiare ale companiilor mici și mijlocii.

Plecând de la contabilizarea întregii activități a unei entități economice, fie ea persoană fizică autorizată ori întreprindere mică sau mijlocie, MAX BA pune la dispoziția antreprenorului un sistem performant de raportare, analiză și contabilitate.

Accesibil de pe orice device, MAX BA este pregătit să furnizeze în timp real starea businessului și să previzioneze viitorul acestuia. Platforma își propune atât să servească cu acuratețe și simplitate nevoile de contabilizare, dar și să orienteze antreprenorul către o abordare managerială profesionistă, într‐un mod ușor, plăcut și inteligent.

Mergând pe principiul paperless accounting și Zero Data Entry MAX BA conectează antreprenorul cu resursele companiei sale, valorizează contabilul, oferă un panou de control și realizează în același timp un traseu optimizat către un business de succes.

MAX BA poate fi accesată şi testată în mod gratuit până la finalul lunii decembrie pentru a vedea cum businessul tău va deveni mai performant, mai coerent și mai organizat.
Toate detalii le găsiţi pe max-ba.ro.