Maternitatea o inspiră pe Adele

Adele va compune pentru următorul ei album piese ce vor fi inspirate de experienţa maternităţii.

Adele a devenit pentru prima dată mamă la sfârşitul săptămânii trecute, născând, vineri, un băieţel. Ea formează un cuplu alături de Simon Konecki la sfârşitul anului trecut.

Naşterea parea că o ajută pe artistă să fie mai inspirată. Deşi au trecut câteva zile de când a devenit mamă, experienţa pregătirii naşterii i-a alimentat şi pofta de a face muzică.

Compozitorul american Dan Wilson, un colaborator al cântăreţei Adele, a confirmat faptul că aceasta pregăteşte un nou album. ‘E mai fericită ca niciodată. Adele se află acum într-o perioadă foarte bună pentru ea. Compun pentru ea foarte multe piese’, a spus Wilson.

În contrast cu piesele de pe precedentul ei material discografic, intitulat ’21’, care vorbesc despre durerea cauzată de eşecul unei relaţii anterioare din viaţa artistei, noile cântece ale acesteia vor fi vesele şi ritmate, iar cântăreaţa nu intenţionează să facă o pauză în cariera muzicală, aşa cum au sugerat anterior câteva publicaţii britanice.

‘Adele lucrează la noul album de câteva luni deja. Muzica ei vorbeşte despre cât este ea de fericită alături de Simon şi despre schimbările prin care trece după ce a devenit mamă. Are deja câteva piese, iar oamenii vor fi surprinşi de felul în care sună ele. Sunt incredibile. Discuţiile despre pauza ei din carieră sunt lipsite de sens. Se va ocupa în principal de fiul ei, până la Crăciun, dar intenţionează să finalizeze piesele pentru noul album cel mai devreme în toamna anului viitor’, a precizat o sursă, citată de Mediafax.

‘Vreau cu adevărat să lansez un disc vesel de această dată. Nu am fost niciodată mai fericită ca acum. Am compus câteva piese şi le voi lansa atunci când mă voi simţi pregătită pentru acest lucru’, a spus Adele, potrivit Daily Mirror.