Confidenţialitate

Măsuri speciale la Înalta Curte, unde a sosit Liviu Dragnea pentru ultimul termen în dosarul angajărilor fictive

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sosit la Instanța Supremă, luni dimineaţă, pentru ultimul termen în dosarul în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Zeci de oameni se află acolo – iar jandarmii au intervenit pentru a-i croi drum lui Liviu Dragnea spre sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

La sediul Instanței Supreme se află susținători ai lui Liviu Dragnea, în majoritate pensionari, în timp ce alte persoane scandează mesaje împotriva șefului PSD.

Forţele de ordine au luat măsuri speciale de siguranță .

Traficul în zonă este dirijat de polițiști, în timp de Jandarmeria a format cordoane care să separe cele două tabere. Forțele de ordine au montat garduri de protecție.

Aproximativ 20 de jandarmi sunt prezenți în fața instanței supreme, iar alte câteva zeci sunt în așteptare, în caz că sunt nevoiți să intervină.

Magistraţii de la Înalta Curte judecă încă un termen al procesului în care preşedintele PSD a fost condamnat la închisoare în primă instanță pentru că ar fi intervenit pentru ca doua secretare ale PSD să fie plătite ilegal din banii statului, pe vremea când era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

Avocații lui Liviu Dragnea au anunțat că vor cere o nouă amânare.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate cu executare în primă instanță.