Confidenţialitate

Massif Winter 2022 – 8 zile de experiențe și entertainment în Poiana Brașov

Unul dintre cele mai mari și cele mai așteptate evenimente ale iernii de la munte, din 2022, este MASSIF WINTER.

Evenimentul face parte dintr-un nou concept de divertisment, gândit de creatorii UNTOLD și Neversea, special creat pentru stațiunea Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri, din Europa.

Timp de o săptămână, Poiana Brașov va fi destinația iubitorilor de trăiri inedite, cu muzică electronică și live acts, petreceri exclusiviste, experiențe culinare deosebite și activități pentru iubitorii sporturilor de iarnă, alături de artiști români și internaționali.

Evenimentul va avea loc în perioada 6-13 martie 2022, pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Brașov și în alte 6 locații din stațiune.

MASSIF WINTER înseamnă două scene de mari dimensiuni într-un perimetru de eveniment bine delimitat, cu instalații și amenajări de zăpadă și gheață, ambele scene fiind poziționate pe platoul de la Pârtia Bradul.

O altă scenă va fi amenajată în Poiana Ruia, iar în 5 apres-skiuri din stațiune pasionații sporturilor de iarnă și ai muzicii pot să petreacă și să trăiască cea mai tare experiență de la munte din Europa Centrală și de Est.

Activitățile din toate zonele MASSIF WINTER și întreg calendarul cu experiențe, dar și artiștii vor fi comunicate la începutul anului viitor.

Edy Chereji, UNTOLD Universe: ,,Massif Winter este doar primul din evenimentele pe care le vom organiza aici, în Poiana Brașov, toate făcând parte dintr-un concept unitar prin care ne propunem să transformăm stațiunea în cea mai atractivă stațiune montană din Europa, pentru tineri! Îi așteptăm atât pe cei care iubesc sporturile de iarnă, cât și pe cei care caută o vacanță la munte infuzată cu distracție masivă.”

Bogdan Rădulescu, UNTOLD Universe: ,,Massif Winter va fi cel mai mare proiect de entertainment organizat într-un cadru montan de iarnă din Centrul și Estul Europei și sunt convins că vom reuși să oferim participanților cea mai complexă experiență de vacanță, cu entertainment de cea mai bună calitate în cadrul zonei principale de eveniment, dar și experiențe inedite pe pârtie și la fiecare Apres-ski.”

Europa FM este partenerul oficial al evenimentului MASSIF WINTER, gândit de creatorii UNTOLD și Neversea.