Martorii oculari ai accidentului în care a murit Kobe Bryant: Nimeni nu ar fi putut supraviețui

Martori oculari susțin că nimeni nu ar fi supraviețuit accidentului în care legenda NBA Kobe Bryan și fiica sa de 13 ani și-au pierdut viața. Potrivit celor care au fost de față, pilotul elicopterului la bordul căruia se aflau nouă persoane a dat șase ture la o altitudine destul de joasă deasupra unei grădini zoologice, așteptând ca ceața să se risipească.

Recuperarea trupurilor celor nouă victime ar putea dura câteva zile din cauza terenului dificil din jurul zonei în care s-a prăbușit elicopterul.

Până în momentul de față au fost identificate, pe lângă Kobe și fiica sa, Gianna, alte patru persoane: un antrenor de baschet la o școală privată, precum și antrenor de baseball, ce era însoțit de soția și fiica sa.

Din primele informații, pilotul elicopterului a contactat turnul de control de la Aeroportul Burbank, după ce zbura deja în cerc de 15 minute, la altitudine foarte joasă. Nivelul de vizibilitate a scăzut și mai mult, iar pilotul a fost nevoit să își schimbe direcția, spre o zonă mai înaltă. A ridicat rapid elicopterul până la aproape 600 de metri. Din nefericire, n-a fost suficient pentru a evita impactul.

Presa americană susține că viteza elicopterului ar fi fost de 161 de noduri, adică aproape 300 km/h.

„Elicopterul a căzut, s-a auzit o bubuitură puternică, apoi am văzut o minge mare de foc. Nimeni n-ar fi putut supraviețui”, a spus unul dintre martorii oculari.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS