Reacții după moartea lui Kobe Bryant

Personalități din lumea sportului, din politică sau televiziune reacționează pe rețelele de socializare la vestea morții baschetbalistului Kobe Bryant într-un accident de elicopter. Alte 8 persoane se aflau la bord, între care una dintre fiicele sportivului.

Cauzele tragediei sunt investigate.

Retras din activitate în 2016, Kobe Bryant a petrecut 20 de ani alături de echipa Los Angeles Lakers.

„Este o veste teribilă. Eu și Melania îi transmitem Vanessei (soția lui Kobe)cele mai calde condoleanțe”, a scris Donald Trump pe Twitter.

”Odihnește-te în pace, Kobe Bryant. Ai oferit atât de multe lumii baschetului. Rugăciunile și gândurile mele se îndreaptă spre familia Bryant”, a transmis Ghiță Mureșan.

Simona Halep a scris: M-a afectat mult vestea, a fost primul lucru văzut de dimineaţă la TV. (…) Gândurile mele se îndreaptă spre familia lui. Îmi pare foarte rău.”

„Kobe mi-a fost ca un frate mai mic”, a transmis Michael Jordan prin intermediul purtătorului de cuvânt.

 

„Cumplită veste. Unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile. R.I.P. Kobe Bryant 💔”, a scris Gheorghe Hagi pe Facebook.

„Kobe a fost o legendă pe teren”, a transmis Barack Obama pe Twitter.

„Oribilă și cumplită vestea trecerii în neființă a unei legende”, a notat Nadia Comăneci pe Twitter.

„Ca toată lumea, sunt întristată de știrea despre Kobe Bryant”, a scris cunoscuta prezentatoare TV Ellen DeGeneres.

“Am inima zdrobită, ai fost o legendă adevărată şi un prieten. Odihneşte-te în pace, Kobe Bryant. Gânduril şi rugăciunile mele merg către soţia şi copiii săi”, a reacționat Tony Parker.

“Nu pot să cred. Inima îmi este atât de grea… Odihneşte-te în pace, Kobe. Ce pierdere inimaginabilă. Toate rugăciunile mele merg către cei pe care i-ai iubit”, a scris Sloane Stephens.

Antrenorul din NBA Doc Rivers a izbucnit în lacrimi când a fost întrebat despre ce poate spune în legătură cu Kobe Bryant.

Toate meciurile care s-au jucat duminică seară, după aflarea veștii despre Kobe, au fost întrerupte după 24 de secunde, numărul 24 fiind numărul cu care Bryant a jucat pe tricou o perioadă din carieră.

 

În ultima postare de pe Instagram, Bryant tocmai îl felicitase pe Lebron James pentru că l-a depășit în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria NBA.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

On to #2 @kingjames! Keep growing the game and charting the path for the next. 💪🏾

O postare distribuită de Kobe Bryant (@kobebryant) pe

Sportivul era căsătorit şi avea patru fiice, ultima născută în vara anului 2019.

După retragere, Kobe Bryant s-a concentrat pe afaceri şi acţiuni de caritate.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS