Martie este luna premierelor la Palatul Naţional al Copiilor

Pe 22 şi respectiv 28 martie, la Palatul Naţional al Copiilor va avea loc avan-premiera şi premiera spectacolului „All inclusive !”, iar pe 30 martie premiera “Te iubesc, dar nu pe tine”.

„All inclusive !”, în regia lui Vlad Zamdirescu, este o comedie în care hohotele de râs se impletesc cu emoţia autentică. Din distribuţia spectacolului fac parte Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman. Bilete pentru “All inclusive” sunt de găsit la casa de bilete a Palatului Copiilor şi online pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro

Premiera “Te iubesc, dar nu pe tine” va avea loc pe 30 martie la Palatul Naţional al Copiilor. Ce se întâmplă când un barbat acompaniat de amantă îşi întâlneşte accidental soţia, alături de iubitul ei? E simplu: începe comedia!

Din distribuţie fac parte Paula Chirilă, Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu, Doina Teodoru şi Andreas Petrescu. Bilete pentru “Te iubesc, dar nu pe tine” se găsesc la casa de bilete Startickets si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

Alte spectacole care se desfăşoară în această lună la Palatului Naţional al Copiilor sunt „Despre iubire”, în compania lui Dan Puric, sau “Un bărbat pentru Sara”, în regia lui Claudiu Goga.

Cele mai frumoase dansuri şi melodii tradiţionale ucrainiene vor delecta, în premieră, publicul bucureştean, pe 6 martie la Sala Mare a Teatrului Naţional. Supranumiţi“cazacii zburători”, membrii ansamblului Academic Kalyna din Kiev aduc la Bucureşti coregrafii spectaculoase şi “bijuterii” folclorice, într-o frumoasă epoee de dragoste şi război.

Pe 13 martie sunteţi aşteptaţi la Palatul Naţional al Copiilor pentru o poveste de dragoste ce dăinuie peste timp: „Maitreyi” – un spectacol rafinat, învăluit în fragilitatea şi misterul civilizaţiei hinduse.

Pe 20 martie, Aurelian Temişan va invită la un concert unplugged, găzduit de Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Alături de el vor mai urca pe scenă Cornel Ilie (Vunk), Smiley şi Gabriel Cotabiţă. Biletele pentru spectacolul din 20 martie găsesc la casa de bilete a Teatrului Naţional şi online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro şi blt.ro.

Pe 7 şi 20 martie sunteţi invitaţi la un spectacol de mare succes, de la care toată lumea pleacă cu zâmbetul pe buze: “Gaiţele” – una dintre cele mai valoroase comedii contemporane românești se joacă la Palatul Naţional al Copiilor. Bilete se găsesc pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro.

Iar pe 27 martie sunteţi invitaţi la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti la duelul teatral „Caramitru – Mălaele, câte-n lună şi în stele”. Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi replicile iscusite se împletesc cu acordurile violoncelului lui Adrian Naidin. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului National, şi online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS