Confidenţialitate

Mark Zuckerberg anunță că Donald Trump rămâne fără acces la conturile de Instagram și Facebook

Mark Zuckerberg anunță că Donald Trump rămâne fără acces la conturile de Instagram și Facebook pentru cel puțin două săptămâni, considerând comportamentul său online ”prea periculos”. Înainte de a anunța această decizie, Facebook deja restricționase accesul actualului președinte american și eliminase unele dintre mesajele sale.

Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale fiindu-i atribuite 306 voturi în timp ce Donald Trump a strâns 232 de voturi în Colegiul Electoral.

Joi, actualul lider de la Casa Albă a promis că va asigura o tranziție fără probleme a puterii. Declarația lui Donald Trump a apărut la scurt timp după ce Congresul Statelor Unite a confirmat victoria lui Joe Biden în alegerile prezidențiale, prin votul majoritar al electorilor, cu 306 voturi pentru candidatul democrat și 232 pentru Trump.

„Deși nu sunt deloc de acord cu rezultatul alegerilor, va exista o tranziție fără probleme pe 20 ianuarie”, a scris Donald Trump în comunicatul transmis presei. „Am spus întotdeauna că voi continua să lupt pentru a asigura că numai voturile exprimate legal vor fi numărate. Deși acesta reprezintă finalul celui mai măreț prim mandat din istoria Președinției, este doar începutul pentru lupta noastră de a face America din nou măreață”, a precizat Donald Trump în stilul său binecunoscut.