Confidenţialitate

Marius Vintilă, despre Călin Gheorghe: “Mi-e dor de întâlnirile noastre care durau ore întregi”

Prima ediție Rock Sessions la Europa FM este dedicată memoriei lui Călin Gheorgheunul dintre cei mai experimentați oameni de radio, o voce pe care o auzeam în FM de peste 25 de ani și care se alăturase Europa FM în luna februarie a anului trecut. Îl ascultam în fiecare seară de joi, la Pop Rock.

Mihai Dinu i-a invitat în ediția de deschidere Rock Sessions pe cei care au lucrat alături de Călin Gheorghe pe parcursul carierei sale on-air.

“În vară se împlinește un an de când Călin nu mai e printre noi. Cu el am avut acel gen de prietenie care nu necesită întâlniri dese ca să însemne ceva. Cu unele persoane avem de multe ori o conexiune specială, le simțim prezența aproape permanent, astfel încât în momentul în care le revedem, chiar și după un an de zile, avem senzația că ne-am despărțit ieri. Așa era pritenia mea cu Călin.

Mi-e dor de întâlnirile noastre care durau ore întregi, de forța lui de argumentație și de liniștea pe care o aducea vocea lui în mijlocul conversațiilor noastre.

De fiecare dată când trec prin Teișani (acolo era casa lui de la țară), spre Brașov, trăiesc emoția amintirilor comune. Am făcut și un revelion împreună acolo și, ca orice petrecere la care participam amândoi, s-a încheiat cu discuții despre subiecte profunde duse până dimineața.

Țin minte că în unul dintre momentele grele din punct de vedere emoțional din viața mea, am locuit la el câteva săptămâni și îți spun sincer, atunci Călin nu mi-a deschis numai casa, ci și sufletul lui, ceea ce m-a ajutat mult în acea perioadă.

Ce mai, mi-e dor de el!”, a spus Marius Vintilă despre Călin Gheorghe la Rock Sessions cu Mihai Dinu.