Marius Moga a vorbit despre culisele relației cu Bianca Lăpuște în premieră în emisiunea La Radio cu Andreea Esca

Invitat în emisiunea La Radio cu Andreea Esca de sâmbătă, Marius Moga a lăsat în premieră garda jos și a vorbit în detaliu despre cum a cucerit-o pe viitoarea lui soție, Bianca Lăpuște.

După ce a zărit-o la o petrecere unde a văzut ”niște ochi și o haita de lupi in jurul lor”, Marius Moga a invitat-o pe Bianca Lăpuște la masă, după cum a povestit: ”Am invitat-o însă la micul dejun; ne-am dus fiecare la noi acasa si a doua zi am iesit la micul dejun. Si-apoi a fost o luna de conversatii la telefon ca in liceu. Asta a fost un pas foarte important in relatia noastra pentru ca am stat mult de vorba, inainte de a fi presa si alte lucruri, am stat mult de vorba. Simteam nevoia sa ne descoasem, sa aflam cit mai multe unul despre altul.”, a povestit Marius Moga, neștiind că viitoarea lui soție se afla într-un studio alăturat și că urma să fie și ea invitată specială în emisiunea “La radio cu Andreea Esca”.

Câteva clipe mai târziu, Bianca Lapuse a povestit  intimplarea din perspectiva ei:

“M-a cucerit cu o abordare originală, nimeni nu mi-a mai zis “Manânci mâine? / Da, manânc mâine. / Și eu. Atunci nu te deranjează dacă mâncăm împreună.”  și nici nu mi-am dat seama ca a fost stabilita o intilnire. ”

Andreea Esca a invitat-o sa spuna ceva despre fata mai putin cunoscuta a lui Marius Moga, iar artistul a ripostat, glumind “Atentie, cu mine mergi acasa.” Bianca a râs și a dat replica prompt: “Mi-e un pic frica, dar tu de la mine manânci” pentru ca apoi să devină serioasa. “În spatele unei măști de om dur, care de fapt e un scut, el e foarte sensibil. E atât de profund și reușește să pătrundă cu mintea în niște colțuri care nici n-aș fi bănuit că există. Reuseste sa treaca de niste granite mentale si emotionale.”

“Cu bebelusul a fost o poveste lunga, a durat un an”, a povestit Bianca Lapuse, viitoarea sotie a lui Marius Moga.

“Un an de zile am discutat despre asta, era o discutie care urma sa se realizeze in viitor. N-am crezut pina in noiembrie cind ne-am logodit. Si m-am gindit vreau sa stau cu omul asta? Da. Vreau sa-l tin linga mine toata viata? Da. Atunci de ce sa mai astept trei ani, copilul o sa creasca impreuna cu noi. Dar anul trecut pe vremea asta nu gindeam asa. Atit de pregatita n-am crezut ca o sa ma simt… Nu mi-e frica de nimic, de nastere, de cum va fi dupa. Nici mama lui Marius, nici mama nu m-au lasat nicio clipa sa simt ca sunt sigura in drumul asta.”

Vezi ediția La Radio cu Andreea Esca și Marius Moga – VIDEO