Mario Vargas Llosa şi-a părăsit soţia, verișoara sa, şi are o relaţie cu prima nevastă a lui Julio Iglesias

Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa şi-a părăsit soţia, verişoara sa Patricia, cu care a fost căsătorit timp de 50 de ani, şi are o relaţie cu Isabel Preysler, prima nevastă a lui Julio Iglesias şi mama lui Enrique Iglesias și Julio Iglesias Jr.

Mario Vargas Llosa, laureatul premiului Nobel pentru literatură în 2010, are o relaţie de opt luni cu fosta jurnalistă şi vedetă de televiziune de origine filipineză Isabel Preysler, potrivit dailymail.co.uk.

După ce a părăsit-o pe soţia sa, Patricia, Mario Vargas Llosa, în vârstă de 79 de ani, a fost fotografiat în Portugalia, în timpul unei plimbări romantice cu Isabel Preysler, în vârstă de 64 de ani, supranumită “Perla Manilei”.

Scriitorul, unul dintre cei mai cunoscuți din Peru, a mai fost implicat într-un scandal amoros, după ce s-a căsătorit în 1955 cu mătuşă sa Julia Urquidi, de care a divorţat după un an, căsătorindu-se un an mai târziu cu Patricia.

“Relaţia noastră merge foarte bine”, a confirmat Mario Vargas Llosa, pentru o revistă spaniolă, relația cu prima nevastă a lui Julio Iglesias. “Aş prefera să nu vorbesc despre viaţa mea privată, iar Isabel este de acord cu acest lucru.”

Zvonurile privind relaţia celor doi au apărut după ce aceştia au fost fotografiaţi împreună la un restaurant din Madrid şi după ce au participat împreună la o cină găzduită de prinţul Charles, la Londra.

Ulterior, scriitorul a confirmat pe pagina sa de Twitter că are o relaţie cu Isabel Preysler, care a început în urmă cu opt luni.

Potrivit unor relatări din presa spaniolă, Mario Vargas Llosa i-ar fi spus soţiei sale, Patricia, în momentul în care a decis să se despartă de ea: “Am terminat. Acum simt ce înseamnă fericirea. Nu mi-a mai rămas mult timp”.

Isabel Preysler şi Mario Vargas Llosa s-au întâlnit pentru prima dată în 1986, când aceasta i-a luat un interviu celebrului scriitor.