Confidenţialitate

Marilyn Manson, abandonat de casa de discuri după ce a fost acuzat de abuz

După ce a fost acuzat de hărţuire şi viol de mai multe femei, printre care și fost sa iubită Evan Rachel Wood, cântăreţul Marilyn Manson a fost abandonat de casa de discuri.

Marilyn Manson colabora cu casa de discuri Loma Vista din 2015, alături de care a lansat cele mai recente trei albume ale lui Manson, printre care și „We Are Chaos” (2020).

„În lumina acuzaţiilor tulburătoare făcute astăzi de Evan Rachel Wood şi alte femei care spun că Marilyn Manson le-a abuzat, Loma Vista va înceta din acest moment să mai promoveze albumul său actual. Având în vedere această evoluţie îngrijorătoare a lucrurilor, am decis să nu mai lucrăm cu Marilyn Manson la proiecte viitoare”, a fost transmis într-un comunicat, potrivit Variety.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Actrița Evan Rachel Wood, fosta logodnică a cântărețului, a publicat luni un mesaj pe Instagram în care recunoaște că numele celui care a abuzat-o ani la rând este Marilyn Manson, pe numele său real Brian Warner.

„Numele celui care m-a abuzat este Brian Warner, cunoscut lumii ca Marilyn Manson. A început să mă curteze când eram adolescentă şi, în mod groaznic, m-a abuzat ani. Am fost îndoctrinată şi manipulată spre supunere. Nu îmi mai este teamă de represalii, defăimare sau şantaj. Sunt aici să vorbesc despre acest om periculos şi să apelez la multele industrii care l-au susţinut, înainte de a mai distruge alte vieţi. Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai rămâne tăcute”.

Marilyn Manson a răspuns acuzațiilor, de asemenea, printr-un mesaj postat pe Instagram.

„Evident, arta şi viaţa mea au fost mult timp magneţi pentru controversă, dar aceste recente acuzaţii aduse mie sunt denaturări oribile ale realităţii. Relaţiile mele intime au fost mereu complet consimţite de parteneri cu viziuni similare. Indiferent de cum şi de ce alţii aleg acum să denatureze trecutul, acesta este adevărul”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson)