Confidenţialitate

Marian Vanghelie și-a depus candidatura, ca independent, la Primăria Sectorului 5: „Am venit mai decis, am venit cu experiență mai mare” | AUDIO

Marian Vanghelie și-a depus candidatura – ca independent – la Primăria Sectorului 5 al Bucureștiului. El spune că este susținut de mai multe partide, dar a refuzat să le nominalizeze, și că a luat această decizie după ce mai mulți profesori și directori de școli s-au plâns de condițiile din învățământ.

Marian Vanghelie: „N-a fost niciodată, nici în 1990 nu a fost în sectorul 5 ceea ce se întâmplă acum”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„O parte din profesorii sectorului 5 au venit către mine, pot să zic un număr de câteva sute, care m-au rugat să candidez pentru ceea ce se întâmplă în primul și în primul rând în învățământ. N-a fost niciodată, nici în 1990 nu a fost în sectorul 5 ceea ce se întâmplă acum. Avem zece unități închise în sectorul 5. Avem peste 20 de unități în care curge în clasă de la toaletele de sus”, a declarat Marian Vanghlie.

Marian Vanghelie a fost condamnat – în primă instanță – la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru abuz în serviciu și luare de mită, procurorii DNA acuzându-l că a încasat foloase necuvenite de peste 30 de milioane de euro. Acum, fostul primar dintre 2000-2016, spune că toate problemele cu legea l-au întărit.

Marian Vanghelie: „Liderii adevărați din lume, care au făcut istorie, care au reușit să întemeieze state puternice n-au reușit decât după ce au făcut pușcărie”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Vă spun că candidez doar pentru faptul de a arăta că se poate schimba și vă mai spun un singur lucru. Am mai spus-o, dar o mai repet o dată. Îmi place cum sună. Liderii adevărați din lume, care au făcut istorie, care au reușit să întemeieze state puternice n-au reușit decât după ce au făcut pușcărie, au avut probleme, au fost arși sau diverse lucruri ce li s-au întâmplat. Toate problemele pe care le-am parcurs în ăștia 10 ani n-au făcut decât să mă întărească. Am venit mai decis, am venit cu experiență mai mare, am o viziune mai mare despre ceea ce trebuie făcut în sectorul 5, capitală, România”, a mai declarat Marian Vanghelie.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: BEC a stabilit ordinea în care vor apărea candidaturile pe buletinele de vot de la alegerile europarlamentare. Cine ocupă primele poziții