Confidenţialitate

Marian Râlea, magicianul copilăriei părinţilor de astăzi, invitatul special al Găştii Zurli

Marian Râlea, căruia mulţi dintre noi îi spunem şi astăzi Magicianul, va fi prezent pe 31 mai pe scena Sălii Palatului alături de Gaşca Zurli, cea mai iubită trupă de teatru pentru copii.

Realizatorul emisiunii Abracadabra şi idolul copiilor din generaţia anilor ’90 se va afla pe scenă în rolul pentru care a fost adorat de milioane de români, în cadrul spectacolului unic pe care Gaşca Zurli îl pregăteşte pentru Ziua Copilului.

„E o bucurie să fiu din nou alături de ei pentru că tot ce fac ei pe scenă înseamnă talent şi multă multă muncă. Cum spunea Magicianul, să fii copil e un lucru serios. Întregul respect pe care Gaşca Zurli îl are pentru cei mici se simte din tot sufletul pe scenă şi în tot ce fac. Va fi o întâlnire de duminică frumoasă, o întâlnire a celor care şi-au păstrat sufletul de copil, o mare provocare să fim împreună pe scenă şi prin joc să creăm în ajunul Zilei Copilului un strop de magie.

Câștigă o invitație dublă la spectacolul Gașca Zurli de la Sala Palatului

Fiecare avem un moment al nostru, iar acesta este momentul Gaşca Zurli. Să-i iubiţi şi să-i respectaţi aşa cum fac şi eu”, a declarat îndrăgitul actor Marian Râlea.

Zapa si Magi

Zboară, Zboară, Vrăjimăturică este o producţie sută la sută românească, un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar şi pe părinţi, în Regatul Măturilor, pentru a o învinge pe vrăjitoarea Tura Vura. Acest spectacol unic îşi propune, ca toate producţiile Zurli, să le povestească celor mici, într-o formă alternativă, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.

„Am visat la ziua aceasta. Idolii copiilor de astăzi să-l invite pe idolul copilăriei părinţilor lor. Chiar dacă piticii acestei generaţii nu au apucat să se bucure de Magicianul nostru, părinţii vor retrăi cu siguranţă amintiri speciale. Acum unsprezece ani când ne-am întâlnit prima oară pe aceeaşi scenă prezentând un eveniment de Florii, Magi m-a întrebat “Unde-ai fost până acum?” şi i-am răspuns: am stat cuminte să cresc mare şi să ajung într-o zi lângă tine.

Am învăţat enorm din cum ştie Marian Râlea să se joace cu copiii. Îl iubesc, îl ador, este unul dintre cei mai mari artişti din România şi unul dintre puţinii care au creat  fenomene  în nişa de copii. Sunt foarte fericită că a acceptat invitaţia noastră şi mă bucur să vedem în acelaşi spectacol, pe cea mai mare scenă din ţară, cele mai bune produse româneşti pentru copii din România ultimilor 40 de ani: Abracadabra şi Gaşca Zurli”, a spus Mirela Retegan, creatoarea Zurli, cea care a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen naţional.

Gaşca Zurli e pregătită să ofere cel mai mare spectacol pentru copii pus vreodată pe o scenă de o trupă românească. Zboară, Zboară, Vrăjimăturică este un spectacol eveniment, cu o poveste nouă, cântece noi, care vor  emoţiona şi vor binedispune, dar şi cântece foarte cunoscute. Spectatorii vor fi învăluiţi de perdele de lumină, ecrane mari vor umple sala şi  peste treizeci de personaje îi vor întâmpina pe copii de la intrare până în sală. Va fi cel mai frumos spectacol dedicat copilăriei, un spectacol de neratat şi de neuitat şi pentru copii, dar şi pentru părinţi. Duminică, 31 mai, de la ora 11, la Sala Palatului.

Biletele pentru super producția Zboară, Zboară, Vrăjimăturică sunt puse în vânzare pe www.eventim.ro, salapalatului.ro și la casieria Sălii Palatului.