Confidenţialitate

Marian Drăgulescu, azi în finală la sărituri

Duminică, de la ora 13.30, vor avea loc ultimele 5 concursuri pentru desemnarea medaliaților: sărituri, paralele și bară în disputa băieților. Azi au loc ultimele probe pentru fete la bârnă și sol.

Marian Drăgulescu a explicat că nu va executa noua sa săritură în finala de la Sala Polivalentă. “Am avut ceva probleme cu spatele și de câte ori am sărit-o trebuia să stau 4-5 zile să mă refac. Poate voi găsi o soluție să antrenez mai mult noua mea săritură. Am ales însă ca strategie să merg mai mult pe execuție și să fac totul cât mai corect”.

Ieri, Marian Drăgulescu a adus României prima medalie de aur la Campionaele Europene de Gimnastică de la Cluj.

“Am avut o dorință, să se cânte imnul la acest campionat European, mă bucur ca s-a împlinit. Asta e cea mai importantă medalie pentru mine, deoarece e câștigată acasă, în fața atâtor români.(…) Atâta timp cât sunt sănăntos și găsesc plăcerea și motivația în a face gimnastică o să continui pe acest drum, atât am nevoie. Sănătate, plăcere și motivație”, a spus Marian Drăgulescu.

Tot azi, Larisa Iordache și Cătălina Ponor vor reprezenta România în finala la bârnă la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică.

Finalele la aparate se desfășoară azi de la ora 13.30, iar Europa FM, partenerul media oficial al Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică, vă va aduce informații în direct, pe tot parcursul competițiilor, din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.