Confidenţialitate

Larisa Iordache și Cătălina Ponor vor reprezenta România, azi, în finala la bârnă la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică

Larisa Iordache și Cătălina Ponor vor reprezenta România, duminică, în finala la bârnă la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică.

Cătălina Ponor a încheiat calificările la bârnă pe locul 4, ea a fost notată cu 14,066 puncte. La sol, ea a ratat calificarea, terminând pe poziția a zecea, cu 13,066 puncte.

Larisa Iordache, care are în palmares cinci titluri europene, s-a calificat în finala la bârnă de pe primul loc, ea fiind notată cu 14,566 puncte. Ea nu a obținut însă calificarea și la paralele, unde a încheiat pe poziția a 11-a, cu 13,833 puncte.

Tot azi, Marian Drăgulescu va evolua în finala la sărituri.

Finalele la aparate se desfășoară azi de la ora 13.30, iar Europa FM, partenerul media oficial al Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică, vă va aduce informații în direct, pe tot parcursul competițiilor, din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

La ediția de anul trecut, de la Berna, România a cucerit două medalii de argint la masculin, ambele prin Marian Drăgulescu (sol și sărituri), și două de bronz la feminin, ambele prin Cătălina Ponor (sol și bârnă).