Mariah Carey a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară

Cântăreața americană Mariah Carey a vorbit pentru prima dată în public despre lupta pe care o duce cu tulburarea bipolară, boală de care suferă încă din 2001, potrivit People.

Deși a fost diagnosticată cu această boală în 2001, cântăreața a refuzat să creadă și să urmeze tratamentul aferent, a declarat aceasta într-un interviu acordat revistei People.

„Până de curând, am trăit în negare şi în izolare şi cu o teamă constantă că cineva mă va demasca. Era o povară prea grea şi, pur şi simplu, nu am putut să o mai duc. Am căutat şi am primit tratament, m-am înconjurat de oameni pozitivi şi m-am întors să fac ceea ce iubesc – să compun cântece şi să fac muzică”, a mărturisit Mariah Carey.

„Nu mă fac să mă simt prea obosită sau apatică, nimic de acest fel. Găsirea echilibrului potrivit este lucrul cel mai important”, a spus aceasta despre medicamentele pe care le administrează în prezent.

Mariah Carey a mai declarat că, inițial, a crezut că suferă de o insomnie normală, care îi dădea stări de nervozitate şi se temea constant că îi va dezamăgi pe oameni.

Ulterior, vedeta americană a aflat că suferea „de un anumit tip de manie”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS