Marea Britanie: 600 de invitații trimise pentru nunta prinţului Harry cu logodnica sa, Meghan Markle

Casa regală britanică a anunţat că a trimis 600 de invitaţii la nunta prinţului Harry cu logodnica sa, fosta actriţă americană Meghan Markle.

Serviciul religios va avea loc în data de 19 mai la capela St. George a Castelului Windsor și va fi urmat de o recepţie găzduită de regina Elisabeta a II-a.

Invitaţiile specifică ţinuta obligatorie pentru eveniment: ”Uniformă, frac, costum, (iar pentru femei) rochie de zi cu pălărie”.

Comentatorii casei regale şi firmele de pariuri au încercat să ghicească câteva dintre numele invitaţilor, printre favoriţi aflându-se actorul canadian Patrick Adams, colegul de platoul al lui Markle în serialul ”Suits”, muzicianul Elton John, care este aşteptat să susţină un recital la castel, David şi Victoria Beckham, jucătoarea de tenis Serena Williams şi fostul membru al formaţiei Beatles, Paul McCartney.

Alte supoziţii îi vizează pe fostul preşedinte american Barack Obama şi pe soţia sa, Michelle, dar surse oficiale au avertizat că o invitaţie către aceştia ar încălca protocolul diplomatic dacă nu ar fi invitat şi preşedintele Donald Trump.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS