Confidenţialitate

Marea adaptare. Începuturile – Masterclasses 2021 | Ziua II – 12 decembrie 2021

Masterclasses este un eveniment anual organizat de Cronicari Digitali, ce concentrează profesioniști din diferite domenii care vorbesc publicului despre propriile descoperiri sau proiecte, cu scopul de a insipra, educa sau, cel puțin, de a determina oamenii să își pună mai curând întrebări în viață, decât să tragă concluzii. În principiu, discută ca în podcastul cronicari digitali, despre ce merită păstrat și dat mai departe: cunoștințe, experiențe și povești adevărate.

Evenimentul, susținut de Europa FM, are loc în zilele de 11 și 12 decembrie 2021.

Descrierea zilei de 12 decembrie

Panel 1 & 2
A NEW DAWN

Ce se întâmplă cu presa și comunicarea brandurilor? De la aceste domenii avem așteptări în ceea ce privește informarea, empatia, creativitatea și reinventarea limbajelor. De la presă am așteptat povești despre realitatea fizică. De la branduri am vrut să știm că le pasă, ne înțeleg noua viață și se adaptează odată cu noi. Ce transformări au avut loc în timpul pandemiei?
Despre toate acestea vorbim la „A new dawn”, prin două paneluri de discuții și povești inspiraționale din partea mass-media și a agențiilor de comunicare:
1.FORME ȘI CONȚINUT ÎN COMUNICARE
Speakers:Petrișor Obae, Victor Ilie, Emilian Isăilă, Elena Vijulie Tănase
2. PUBLICUL ȘI MEDIUL DIGITAL (Deschidere panel Radu Umbreș, antropolog “Sfinti, razboinici si experti. Lupta pentru statut în mediul digital”)

Speakers: Radu Umbreș, Costin Cocioabă, Corina Vasile, Ioana Mârzag-Sigarteu, Alexandra Radu, Irina Pencea

Panel 3
MAREA ADAPTARE. ÎNCEPUTURILE

Ce facem cu amalgamul de emoții de care ne lovimîntr-o situație limită? Putem să mergem mai departe, și dacă da, cum? Chiar dacă pandemia a scos la iveală sentimentele cu care nu am vrea să ne confruntăm, fără a trece prin experiențalor nu putem ajunge la outcome-ul mult dorit.

Paul Olteanu ne vorbește despre reziliență, adaptare, recalibrare, o recapitulare a fenomenelor emoționale și raționale care apar în lupta cu pandemia.

Speaker: Paul Olteanu

Moderatorul evenimentului este  Toader Păun, director de programe Europa FM, iar printre speakerii prezenți se numără Cătălin Striblea, realizatorul emisiunilor România în Direct, Deșteptarea României și Mind ArchitectPaul Olteanu, realizatorul rubricii Mind Architect.

Înscrierile la evenimentul Marea adaptare. Începuturile – Masterclasses 2021 se fac accesând acest formular de înscriere.