Confidenţialitate

Marcel Vela anunță erori în cazul unei lucrări de admitere în Academia de Poliție

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că o comisie din examenul de admitere în Academia de Poliție a acționat eronat atunci când a anulat răspunsurile unei tinere, pe motiv că a fost depășit spațiul alocat pentru fiecare întrebare. În urma verificărilor, fata a fost, în final, înscrisă în anul I.

„Corpul de Control al ministrului a efectuat verificări și a constatat întemeiată sesizarea, sens în care am aprobat luarea măsurii necesare pentru innmatricularea domnișoarei Popescu Andreea Lucia ca student în anul I”, a declarat Marcel Vela.

Potrivit ministrului de Interne, Corpul de Control a ajuns la concluzia că aspectele reclamate atât de tânără, cât și de mama acesteia, au avut temei.

„Problemele constatate au fost cu privire la faptul că anumite răspunsuri corecte la intrebările din testul grilă au fost anulate de către comisie pe motiv că inscrierea răspunsului a depășit spațiul alocat. Totodată, s-a stabilit că respingerea contestației la Academia de Poliție a fost neîntemeiată”, a mai explicat ministrul.