Confidenţialitate

Marcel Ciolacu, propuneri: Șoferilor drogați sau băuți li se va putea confisca mașina. 10 ani nu vor mai avea dreptul să conducă

Guvernul vrea măsuri mult mai dure pentru șoferii care conduc drogați sau băuți.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că legea va fi modificată și șoferii aflați în această situație nu vor mai avea dreptul să conducă 10 ani.

Nu este exclusă nici confiscarea mașinii acestora.

“Domnul Robert Cazanciuc ne-a prezentat modificările legislative în ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri şi este o prioritate legislativă. Vom veni cu această propunere în primele două săptămâni ale acestei legislaturi a Parlamentului. Vor fi măsuri şi pentru cei care vor conduce sub influenţa alcoolului. Vor fi măsuri şi pentru cei care vor conduce sub influenţa alcoolului şi sub influenţa drogurilor, măsuri drastice şi propuneri venite şi de la colegi – ca timp de cel puţin 10 ani să nu mai aibă dreptul să deţină un permis de conducere când vor fi depistaţi de către Poliţie într-o astfel de situaţie şi chiar confiscarea autovehiculului pe care îl foloseşti în momentul infracţiunii”, a precizat Marcel Ciolacu la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Marcel Ciolacu a precizat, totodată, că există o propunere depusă la Camera Deputaţilor privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, prin care “celebrele păcănele să fie eliminate din toate oraşele, aşa cum este peste tot în Europa”.

Foto: INQUAM_Photos_Sabin_Cirstoveanu-