Confidenţialitate

Marcel Ciolacu, despre „Palatul Împăratului”, din ancheta Recorder – o investiție de 7 milioane de euro din bani publici: „Nu vă pot răspunde dacă este pregătită pentru președinte sau nu” | VIDEO

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a susținut despre vila de pe Bulevardul Aviatorilor din București – o investiție de 7 milioane de euro din bani publici, folosiți pentru renovarea unei vile de 1.200 de metri pătrați, conform unei anchete Recorder – că nu știe dacă este vorba cu adevărat despre 7 milioane de euro, precum și că nu știe dacă va fi pregătită pentru președintele Klaus Iohannis sau nu.

„Cu certitudine, astăzi, eu, Marcel Ciolacu, nu vă pot răspunde dacă este pregătită pentru președinte sau nu. Haideți să vedem care este realitatea. Haideți să ne vină toată informația de la RA APPS, normal că o să cer secretarului general toate informațiile”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă este firesc ca un șef de stat să primească această casă, fost sediu de partid, premierul a răspuns:

„Eu v-am zis foarte clar că nu știm dacă acea clădire este destinată președintelui. Altă vilă a mai fost pregătită în trecut pentru președintele Băsescu și a avut altă destinație. S-a închiriat la o sumă consistentă către o ambasadă. Se închiriază”, a spus premierul.

Sursa foto: Inquam Photos / Mălina Norocea

Citește și: „Palatul Împăratului”, ancheta Recorder: 7 milioane de euro din bani publici merg la renovarea unei vile de pe Bulevardul Aviatorilor. „Se face cum dorește Împăratul” | VIDEO