Confidenţialitate

Marcel Ciolacu: Bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale de stat pentru 2022 intră la vot în Parlament joi | AUDIO

Proiectele bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2022 vor intra joi în plenul Parlamentului, pentru dezbatere şi vot, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, după şedinţa Birourilor permanente reunite în această seară.

„Se va desfășura cu prezența fizică a parlamentarilor. Este până mâine la ora 12:00 perioada de depunere a amendamentelor și joi încep dezbaterile, urmând să mai facem un Birou Permanent reunit după data de 23”, a sus Marcel Ciolacu.

„Eu mă bucur că după mult timp, este primul an când avem buget conform legii în anul anterior”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Tot marţi, de la ora 14,00, este programată începerea dezbaterii bugetelor în comisiile parlamentare, iar joi vor fi discuţiile şi votul în plen.

Executivul a aprobat în şedinţa de luni proiectul Legii bugetului de stat şi proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2022 şi l-a transmis Parlamentului spre adoptare.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Bugetul României pentru 2022, aprobat de Guvern. Unele voci spun că s-a construit pe repede înainte | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.