Confidenţialitate

Marcel Ciolacu, apostrofat la Hunedoara pe tema medicamentelor care lipsesc din spitale: „Dacă nu aducem de acasă, nu putem fi tratați” | AUDIO

Aflat în vizită la Hunedoara, premierul Marcel Ciolacu a fost apostrofat de mai mulți locuitori ai orașului. „Nu avem medicamente în spital”, i-a reproșat o femeie prim-ministrului. Șeful Guvernului a promis că problema se va rezolva. În paralel, a fost organizat, de mai mulți susținători AUR, și un protest în care i se cerea demisia lui Marcel Ciolacu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Stop corupției și hoției” și „Jos Guvernul” au fost mesajele afișate de protestatarii care l-au întâmpinat pe Marcel Ciolacu la Hunedoara.

De asemenea, premierul a fost a fost apostrofat de mai mulți locuitori din zonă. Aceștia i-au reproșat liderului PSD că nu au medicamente în spital.

Femeie: „Domnule ministru, o rugăminte: nu avem medicamente în spital. Dacă nu mergem cu plasa de medicamente”

Marcel Ciolacu: „De cine ține? Ține de… ?”

Femeie: „Ține de spitalul județean. Nu avem medicamente, dacă nu aducem de acasă, nu putem fi tratați. Vă rugăm frumos să luați măsuri”.

Premierul Marcel Ciolacu a fost în vizită în județul Hunedoara pentru a discuta cu minerii din Valea Jiului – peste 2.000 de angajați ai Complexului Energetic Hunedoara, care se tem că își vor pierde locurile de muncă.

Marcel Ciolacu anunță alocarea a 50 de milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului – bani necesari pentru plata salariilor.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Campania de vaccinare antigripală din acest sezon începe săptămâna viitoare | AUDIO