Confidenţialitate

Marcel Boloș, despre supraimpozitare: Pachetul de măsuri va trebui să fie unul mai cuprinzător | VIDEO

Marcel Boloș – Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene – este invitatul Ioanei Ene Dogioiu la Europa FM, în emisiunea „Piața Victoriei”. Despre supraimpozitare, Marcel Boloș a spus că „pachetul de măsuri legat de supraimpozitare va trebui probabil să fie unul mai complex, mai cuprinzător”.

Întrebat dacă supraimpozitare ar fi o soluție care poate ajuta, Marcel Boloș a spus că: „Având în vedere că trebuie să rezolvăm pe fond o problemă de sustenabilitate pentru cele 110 miliarde lei – și este scris cu subiect și predicat în Planul Național de Redresare și Reziliență: pachetul de măsuri, doar cel legat de supraimpozitare, va trebui probabil să fie unul mai complex. Mai cuprinzător i-aș spune eu nu neapărat complex, dar unul mai cuprinzător în care să avem măsurile acestea combinate pentru să putem susține pe termen lung…”.

Ioana Ene Dogioiu: Deci răspunsul este da. Răspunsul dumneavoastră este da, că asta este o soluție… practic, impozitarea progresivă.

Marcel Boloș: „Dar spuneam că trebuie un pachet mai cuprinzător”.

Ioana Ene Dogioiu: Sigur, cum zicea domnul președinte: nu cu penseta, ci integrat.

Marcel Boloș: „Aș putea să spun că rămân la părerea aceasta de a avea un pachet de măsuri mai cuprinzătoare care să rezolve e pe fond problema de sustenabilitate a acestei reforme importante pentru România”.

Urmărește aici întreaga emisiune „Piața Victoriei”

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Marcel Boloș, despre păstrarea funcției de ministru al Investițiilor după rotativă: Depinde de decizia coaliției. Am semnale, dar rămân cumpătat | VIDEO