Confidenţialitate

Teleorman: Maraton al vaccinării pe tot parcursul sfârșitului de săptămână | AUDIO

Un maraton al vaccinării anti-COVID este organizat, de vineri până duminică, în Teleorman,  la Sala Polivalentă din Alexandria. Autorităţile au adus şi o formaţie locală să mai relaxeze atmosfera, chiar dacă doritorii de vaccine nu prea se înghesuie.

La Sala Polivalentă din Alexandria, puţin după ora prânzului, părea să bată vântul la maratonul vaccinării. Nici măcar o persoană nu aştepta să se vaccineze. De dimineaţă, însă, câteva zeci de persoane au fost aduse cu autobuzul din localităţile învecinate. Este, însă, mic numărul celor care au ales să se vaccineze în prima zi a maratonului.  Organizatorii spun că în zilele următoare, campania de vaccinare va decurge mai bine. A fost invitată și o formație a Centrului Cultural Teleorman, ca să anime atmosfera. Vicepreședintele Consiliului Județean Teleorman, Raluca Fedeleș:

”Formația care asigură muzica ambientală este de la centrul cultural județean Teleorman și cântă muzică de operă, nu muzică lăutărească. Au fost invitați să asigure o atmosferă relaxată, pentru zona post-vaccinare”. 

Între timp, au apărut şi câţiva doritori să se vaccineze.

”Am prins o zi liberă și am hotărât să venim. Pentru sănătatea noastră.”

În Teleorman, maratonul vaccinării durează până duminică seara, ora 22. Imunizarea se va face cu serul Pfizer, fără programare, doar cu cartea de identitate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Carmen Dumitrescu