MARAMUREŞ: Urmărire ca în filme pentru prinderea unui contrabandist de țigări

Polițiștii de frontieră au tras focuri de armă în încercarea de a opri un tânăr aflat la volanul unui microbuz.  Se pare că vehiculul transporta țigări de contrabandă. Ca să scape de polițiști, șoferul de 19 ani a sărit din mers din microbuz.

Polițiștii de frontieră au încercat să oprească un microbuz care circula cu mare viteză în localitatea Repedea din județul Maramureș.

Aveau informații că vehiculul transportă țigări de contrabandă. Cum șoferul a refuzat să oprescă, oamenii legi au pornit în urmărirea lui, cu semnalele acustice și luminoase pornite, apoi au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și asupra pneurilor microbuzului.

În cele din urmă, șoferul, un tânăr de 19 ani, a sărit din mers din autovehicul și a fugit într-o pădure în apropierea localității Vișeu de Jos. Microbuzul a continuat să meargă singur până s-a izbit de capul unui pod și a fost avariat.

Polițiștii au descoperit în interiorul vehiculului aproape 20.000 de pachete cu țigări de mărci diferite, în valoare de peste 230.000 de lei. Marfa a fost confiscată.

Șoferul a fost în cele din urmă prins și reținut pentru contrabandă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS