Maramureș: Un consilierul județean a agresat un jurnalist

Totul s-a petrecut la finalul ședinței de Consiliu Județean, cu doar câteva zile înaintea sărbătoririi a 25 de ani de existența a instituției.

Consilierul județean PSD, Sorin Ilie Vlad a fost întrebat de către unul dintre ziariști despre activitatea să dar și despre anumite datorii pe care acesta le-ar avea, în valoare de 15.000 de lei, subiect adus în discuție și în cadrul ședinței la care participase.

În loc să comentează cele menționate alesul județului a recurs la un limbaj urât și a încercat să îl intimideze pe jurnalist.

Văzând că ziaristul este insistent, Sorin Ilie Vlad l-a bruscat și a încercat să îi distrugă camera video, continuând cu limbajul violent.

Referirile la datoriile pe care consilierul județean se pare că le are, au venit în contextul în care acesta a fost propus de propriul partid să ocupe o funcție, în cadrul Consiliului de Administrație al unei școli din Vișeu.

De precizat că Sorin Ilie Vlad este consilier județean din toamna anului trecut, reprezentând Maramureșul istoric în Consiliul Județean, și a ajuns în CJ Maramureș de pe lista de supleanți.

Pe internet se găsesc puține referințe legate de persoană sa, printre acestea aflându-se afacerea să în domeniul jocurilor de noroc.

Din Maramureș, corespondentul Europa FM, Mica Șvab:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS