Maramureş: Plimbare cu Mocăniţa în vacanţa de 1 Mai

Turiştii care aleg ca destinaţie Maramureşul în vacanţa de 1 Mai vor avea posibilitatea să facă o excursie de o zi cu trenul Mocăniţa, iar pentru cei care se decid să se relaxeze la pensiune rurale preţurile de cazare pentru o zi turistică, pachet all inclusive, încep de la 80 de lei.

Trenul Mocăniţa pe Valea Vaserului, numit în această perioadă ‘Trenul de Ziua Muncii’, va funcționa în zilele de 28, 29, 30 aprilie şi 1 mai, notează Agerpres.

Trenul va parcurge peste 21 de kilometri pe un singur sens, iar oprirea pentru câteva ore, aproape de capătul traseului va fi în staţia Paltin.

Preţul unui bilet pentru o singură călătorie la persoanele adulte este de 70 şi 80 de lei, iar un pachet all inclusive, 112 lei. Pentru copii, un bilet costă 65 de lei, iar pentru studenţi şi pensionari între 82 de lei şi 102 lei.

Turiştii care intenţionează să călătorească cu Mocăniţa ar trebui să-şi facă o rezervare de loc cu o zi înainte.

De asemenea, preţul unei cazări în pensiunile rurale din judeţul Maramureş pentru minivacanţa de 1 Mai oscilează între 80 şi 120 de lei, ziua de cazare cu mic dejun inclus, însă numărul rezervărilor este scăzut.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS